Moikka! 

Olen Elina ja tässä hieman minusta;

Salikärpänen puraisi siinä kaksikymppisenä ja vuosien varrelle on mahtunut kuntosaliharjoittelua erilaisissa muodoissa. Viimevuodet on oman harjoittelun pääpaino ja intohimo ollut tavoitteellisessa voimaharjoittelussa ja suorituskyvyn kehittämisessä. 

Valmennuskenttääni kuuluu tavoitteellinen voima- ja lihasmassaharjoittelu, sekä kokonaisvaltaisesti auttaa ihmisiä kohti elämäntapoja jotka auttavat heitä voimaan ja jaksamaan arjessa paremmin. 

Oli tavoitteesi sitten kehittää lihasmassaa ja voimaa tai muuttaa elämäntapojasi, on valmennus aina yksilöllinen prosessi jossa on otettava huomioon ihminen kokonaisuutena, jotta valmennuksella saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

Valmentajana autan sinua liikkumaan kohti tavoitteitasi sinun resurssien puitteissa. Valmennuksessa etsimme parhaiten toimivat työkalut jokaiselle yksilölle, se mikä toimii yhdellä ei välttämättä toimi toisella.  Jokaisen elämäntilanne, palautumiskapasiteetti, lähtötaso sekä psyykkinen kuormitustilanne elämässä ovat yksilöllisiä,  joten myös valmennuksen täytyy olla. Valmiita treeni tai ruokavalioita ei ole, vaan valmennukset rakennetaan aina kunkin yksilön lähtökohtien ja tarpeiden mukaan. Kantavia sanoja valmennuksessa ovat yksilöllisyys, fiksu tekeminen sekä kokonaisvaltaisuus. Valmennuksessa olen sinulle jarruna, kaasuna sekä tukena, mutta lisäksi haluan myös opettaa sinulle taitoja hyvinvoinnin ja harjoittelun suhteen,  jotta muutoksista tulisi pysyviä ja saat työkaluja omiin treeneihisi. 


Koulutukseni

EHFA lisensoitu Personal Trainer (Trainer4you)

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you)

Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)

Nutrition Coach (FAF)

Koulutettu hieroja (Sport massage institute of Finland)


Lisäkoulutukset

Terapeuttisen (TULE)  harjoittelun koulutus (SUHO&OOKK)

Selkäkivut ja niiden kanssa harjoittelu (Jerry Ketola)

Voimaharjoittelun suunnittelu ja ohjelmointi (Suorituskykyvalmentaja)

Kuntosaliharjoittelun ohjelmointi (Trainer4you/ Tuomas Rytkönen)